skip to Main Content

Dit is SPIRIT OF ROMO

voormalig marineschip

Gered van de sloop.

In november 2017 arriveerde dit voormalige Deense marineschip bij ons op de werf na een enerverende reis vanuit Polen. Hier hebben de opdrachtgevers dit schip gevonden op een schepenbegraafplaats. De prachtige lijnen hadden de aandacht getrokken en door de krachtige 2-takt motor zagen zij onmiddellijk potentie in het schip.

Het beste van beide werelden.

De opdracht voor ons was duidelijk: breng deze oude dame naar de 21e eeuw, maar met behoud van het karakter én met behoud van de 2-takt B&W Alpha motor.

De verbouwing.

Om die wens waar te kunnen maken, is het schip van mast tot kiel gestript. De oude opbouw is vervangen door een ruimere en modernere opbouw en de geliefde hoofdmotor heeft een revisie ondergaan. Daarnaast is al het andere aan boord vernieuwd. Vervolgens is ze uit het water gehaald voor het schilderwerk en zijn we gestart met de afbouw. Tot slot is na de tewaterlating de afbouw voltooid en was het tijd voor de proefvaart.

Uiteindelijk was de verbouwing na amper 11 maanden, in oktober 2018, gereed; klaar om de Noordzee te trotseren.

Het resultaat.

De verbouwing van de Spirit of Romo is een project waar we met veel trots op terugkijken. Het is een prachtig schip geworden, voorzien van alle gemakken.

0
meter lang
0
gebouwd
0
verbouwd

Ook uw schip laten verbouwen?

Neem contact met ons op.

Back To Top